Näytön sisältö sään mukaan ☀️☁️☔️ 🌨

Oletko koskaan jättänyt jonkin ulkoaktiviteetin väliin huonon kelin takia? Entä oletko spontaanisti päättänyt lähteä ulkoilemaan auringon paistaessa? Jos vastasit kumpaankaan kyllä, on säätila vaikuttanut päätöksentekoosi.

Säätilalla on tutkimusten mukaan merkittävä vaikutus kuluttajien ostokäyttäytymiseen [1]. Sää vaikuttaa muun muassa mielialaamme ja vaatetuksen valintaamme, jotka taas vaikuttavat ostopäätöksiin kauppareissulla. Erään yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan kuluttajat olisivat valmiita maksamaan jopa 55% enemmän tuotteesta aurinkoisella kelillä, verrattuna pilviseen [1]. Kukapa haluaisi nähdä mainoksia talvivaatteista kesähelteillä tai uima-asumainoksia keskellä talvea? Väärään aikaan esitetty mainos on mainostilan tuhlausta.

Nykyään markkinointi ei perustu pelkkään tuotteen ja hinnan esittämiseen. Yhä enemmän halutaan vaikuttaa mielikuviin. Vallitsevaan säätilaan perustuva tarkkuusmarkkinointi on vaikuttamisen uusi suunta. SeeSignagen säätilaan ja lämpötilaan perustuvien ehtojen avulla voit ajastaa tietyn videon tai mainoskuvan näkymään vain valitun säätilan vallitessa näytön lokaatiossa. Säätilan tai lämpötilan vaihtuessa, vaihtuu automaattisesti myös näytön sisältö. Aurinkoisella ja helteisellä kelillä voit mainostaa esimerkiksi aurinkorasvaa tai uima-asuja, sateisella kelillä sateenvarjoja tai sadevaatteita ja lumisateessa talvisia tuotteita. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista digitaalisen markkinoinnin trendeistä.

[1] Murray, K.B., Di Muro, F., Finn, A. and Leszczyc, P.P., 2010. The effect of weather on consumer spending. Journal of Retailing and Consumer Services, 17(6), pp.512-520.

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.