Näytön sisältö sään mukaan ☀️☁️☔️ 🌨

maalis 5, 2019

Oletko koskaan jättänyt jonkin ulkoaktiviteetin väliin huonon kelin takia? Entä oletko spontaanisti päättänyt lähteä ulkoilemaan auringon paistaessa? Jos vastasit kumpaankaan kyllä, on säätila vaikuttanut päätöksentekoosi.

Säätilalla on tutkimusten mukaan merkittävä vaikutus kuluttajien ostokäyttäytymiseen [1]. Sää vaikuttaa muun muassa mielialaamme ja vaatetuksen valintaamme, jotka taas vaikuttavat ostopäätöksiin kauppareissulla. Erään yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan kuluttajat olisivat valmiita maksamaan jopa 55% enemmän tuotteesta aurinkoisella kelillä, verrattuna pilviseen [1]. Kukapa haluaisi nähdä mainoksia talvivaatteista kesähelteillä tai uima-asumainoksia keskellä talvea? Väärään aikaan esitetty mainos on mainostilan tuhlausta.

Nykyään markkinointi ei perustu pelkkään tuotteen ja hinnan esittämiseen. Yhä enemmän halutaan vaikuttaa mielikuviin. Vallitsevaan säätilaan perustuva tarkkuusmarkkinointi on vaikuttamisen uusi suunta. SeeSignagen säätilaan ja lämpötilaan perustuvien ehtojen avulla voit ajastaa tietyn videon tai mainoskuvan näkymään vain valitun säätilan vallitessa näytön lokaatiossa. Säätilan tai lämpötilan vaihtuessa, vaihtuu automaattisesti myös näytön sisältö. Aurinkoisella ja helteisellä kelillä voit mainostaa esimerkiksi aurinkorasvaa tai uima-asuja, sateisella kelillä sateenvarjoja tai sadevaatteita ja lumisateessa talvisia tuotteita. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, niin pysyt ajan tasalla uusimmista digitaalisen markkinoinnin trendeistä.

[1] Murray, K.B., Di Muro, F., Finn, A. and Leszczyc, P.P., 2010. The effect of weather on consumer spending. Journal of Retailing and Consumer Services, 17(6), pp.512-520.

Kirjoittaja
Topi Kiviluoma

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.  

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki