fbpx

Ravintolat

Ravintolat ovat elämyskeitaita, joihin tullaan virkistäytymään ja halutaan asiat tehdä mahdollisimman helpoiksi. Näyttömme auttavat asiakkaita valitsemaan tuotteen ja parantaa ravintolassaolokokemusta.

Näyttöviestintäratkaisuillamme voidaan toteuttaa vaikuttavia tunnelmia suurin näyttöpinnoin.  Tuotelistoja hintoineen voidaan esittää pienemmillä näytöillä.

Ota meihin yhteyttä ja rakennetaan yhdessä juuri sinun tilaasi ja tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Kiertäviä lounaslistoja on helppo hallita SeeSignagella. Lounasaikojen ulkopuolella näytöillä voi pyörittää muuta sisältöä ja ajastaa näytöille sisältöä esimerkiksi säätilan mukaan.

Ravintoloiden tiskillä voi viestiä asiakkaille lounaslistaa tai myöhemmin illalla esimerkiksi tarjousjuomia tai laittaa tunnelmavideon ravintolan oluista tai viineistä. Videot helpottavat luomaan tunnelmaa ja asiakas saa ideoita mitä hän voisi tilata.

Ratkaisut

Videoseinät

Videoseinällä voidaan rakentaa kirkkaita ja näkyviä pintoja esimerkiksi näyttämään ulkoikkunan läpi suurempaa mainospintaa. Videoseinä voidaan myös koteloida säänkestäväksi, jolloin saadaan näyttävä pinta katutasolle.

Mainosnäyttö

Mainosnäytöllä mainostat tuotteita ja luot mielikuvia yrityksesi tiloissa.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. Tarjoamme ilmaisen konsultaation.

 

4 + 5 =

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe   09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Vapaalantie 8
01650 Vantaa

Tietosuojaseloste