Menunäyttö

Menunäytöllä hoidat ravintolasi viestintätarpeet helposti ja nopeasti. Hallitse näytön sisältöä etänä puhelimella, tabletilla tai tietokoneelta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Menunäytöllä hoidat ravintolasi viestintätarpeet tehokkaasti. Selkeä tuoteinformaatio ja helppokäyttöinen sisällönhallinta mahdollistavat muuttuvien tuotteiden ja hintojen nopean sekä vaivattoman esittämisen. SeeSignagen sisällönhallintapalvelu mahdollistaa hallinnan puhelimella, tabletilla tai tietokoneelta. Kaikissa näytöissä on 3 vuoden on-site takuu. Monipuoliset telineratkaisut ja suunnittelu yhdessä kanssasi takaavat parhaan mahdollisen ravintolan ilmeen.

Selkeä tuoteinformaatio

Menunäytöstä näkee heti, mitä ravintolassa on tarjolla ja kuvat houkuttelevat asiakkaita valitsemaan mieluisan aterian.

Helppoköyttöinen sisällönhallinta

SeeSignagen ohjelmistolla näytön sisällön hallinta on helppoa ja nopeaa. Menun ja mainoksien päivittäminen näytölle onnistuu kätevästi etänä nettiselaimella.

Monipuoliset telineratkaisut

Meiltä saat monipuoliset telineratkaisut näytöille ja suunnittelemme myymäläilmeeseen parhaiten sopivat näyttöratkaisut yhdessä kanssasi.

Lounaslista-editori

SeeSignage ohjelmistosta löytyy helppokäyttöinen editori lounaslistan hallintaan. Voit luoda lounaslistat etukäteen ja ajastaa ne halutulle aikavälille. Muutokset voidaan tehdä samana päivänä ja tiedot päivittyvät sekunneissa näytölle. Lounaslista näytetään myymälän ilmeeseen sopivalla lounaslista-pohjalla.

Lisätiedot

Koko

32", 43", 50", 55", 65", 75", 85", 98"

Teline

Lattiateline, Pöytäteline, Seinäteline

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

8 + 15 =

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki