Ulkomainonta

Haluatko tuloa tarjoamalla tilaasi ulkomainonta-alustana? Seesignagen helppokäyttöinen ja edistyksellinen pilvipalvelu tekee ulkomainonnasta ja lisätulon ansaitsemisesta helppoa.  Ota meihin yhteyttä niin hoidamme projektin näyttöjen asennuksesta käyttöönottoon.

Hanki tuloja näyttämällä mainoksia näytöilläsi SeeSignagen avulla

Miksi SeeSignage-ohjelmisto ulkomainontaan?

Ansaitse enemmän

SeeSignagen hinnoittelu mahdollistaa kustannustehokkaan ulkomainonnan yrityksellesi ja saat itse kaiken tulon mainosnäytöistäsi.

Helppokäyttöinen

SeeSignagen käyttöliittymällä lisäät ja ajastat vaivattomasti uusia mainoksia näytöille kalenterinäkymässä. 

Säästä aikaa

SeeSignagen sisällönhallinta säästää aikaa ja vaivaa. Monimutkaisetkin mainosehdot on tehty helpoiksi toteuttaa.

Huoleton

SeeSignage seuraa näyttöjäsi ja pitää huolen että sisällöt näkyvät. Voit keskittyä olennaiseen ja jättää näyttöjesi huolenpidon meille.

Mainosnäytöt

Alan parhaat mainosnäyttöratkaisut

Laaja näkyvyys

Mainosnäytöt ja SeeSignage mahdollistaa mainosten esittämisen suurelle yleisölle eri paikoissa vuorokauden ympäri.

Joustavuus ja nopeus

Mainosnäytöt mahdollistavat joustavan ja nopean mainosten julkaisemisen. Voit myydä mainostilaa näytöistä pitkälle tulevaisuuteen ja ajastaa mainokset näytöille tarpeiden mukaan.

SeeSignage

Monipuoliset ominaisuudet ulkomainonnan tarpeisiin

Sisällönhallinta

SeeSignagen helppokäyttöisellä sisällönhallinnalla lisäät ja ajastat vaivattomasti uutta sisältöä näytöille. Sisältöä voivat olla esimerkiksi kuvat, video, tuotenostot ja infosivut. Sisällönhallinta toimii hyvin etänä tietokoneen ja puhelimen selaimella. Palveluun kuuluu käyttöliittymä, tekninen tuki ja päivitykset.

Ratkaisut

Esimerkkejä ulkomainonnan näyttöratkaisuista

LED-seinä

LED-seinällä on mahdollista rakentaa suuria ja näkyviä pintoja suurille määrille asiakkaita. Mikäli sinulla on kauppapaikka tai palsta näkyvällä paikalla, kannattaa siihen ehdottomasti asentaa LED-seinä ja alkaa myydä mainostilaa. Voit käyttää mainostilaa myös omaan viestintään ja mainontaan.

Videoseinä

Videoseinällä voidaan rakentaa kirkkaita ja näkyviä pintoja esimerkiksi näyttämään ulkoikkunan läpi suurempaa mainospintaa. Videoseinä voidaan myös koteloida säänkestäväksi, jolloin saadaan näyttävä pinta katutasolle.

Ulkonäyttö

Ulkonäytön voi sijoittaa ulkoilmaan läpi koko vuodeksi ja tällä tavoittaa uusia asiakkaita uudessa ympäristössä. Ulkonäytöt on helppo sijoittaa minne vain koteloinnin ja telineiden helppouden takia.

Kyllä onnistuu – kaikki!

Avaimet käteen -palvelu

Kartoitus

Suunnittelemme ja toteutamme ulkomainontakonseptin yhdessä kanssasi.

Valmiit mainospohjat

Suunnittelemme ja luomme yrityksien ilmeeseen sopivia mainospohjia tarpeiden mukaan.

Tuki

Alan parhaat asiantuntijat ovat käytettävissäsi puhelimitse, chatilla ja sähköpostitse.