Asiakastarinat

Meillä on asiakkaita lukuisilla eri toimialoilla päivittäistavarakaupoista ravintoloihin. Helppokäyttöinen SeeSignage  soveltuu erinomaisesti viestinnän tehostamiseen eri ympäristöissä. Lue tästä asiakkaiden kokemuksia SeeSignagesta sekä mainos- ja infonäytöistä.

R-kioski

Mainosnäyttöjä yli 240 kioskissa

SeeSignage mahdollistaa R-kioskin mainosnäyttöjen monipuolisen ja nopean sisällönhallinnan. R-kioski halusi tehostaa näyttöjen sisällönhallintaa ja päätyi vaihtamaan SeeSignageen.
Mainosnäyttöjen sisällöt haetaan kätevästi suoraan R-kioskilla käytössä olevasta Granon EMMi-aineistonhallintapalvelusta ja konvertoidaan näytöille sopivaan muotoon. Näyttöjen tiedot ja ajastukset haetaan automaattisesti integraatiolla R-kioskin omasta kioskirajapinnasta. Kampanjan aineistojen ajastaminen on paljon sujuvampaa ja nopeampaa kuin aiemmin. Soittolistojen muokkaaminen on helppoa ja kehitystyö on käynnissä kohti yhteisesti määriteltyjä tavoitteita.

”SeeSignagen koodaajat tekivät kehitystyön, jonka avulla markkinointi pystyy hallitsemaan uudella tavalla näyttöjen sisältöä. Olen vaikuttunut, kuinka meidän haasteita on kuunneltu ensimmäisestä tapaamisesta lähtien ja niihin on esitetty toimivia ratkaisuja.”

  – Mikko Arosilta, kehitysjohtaja

MediaMix parkkihallinäytöt

Helsingin ydinkeskustan Europark-halleissa

MediaMix hankki SeeSignagelta 50 korkealaatuista näyttöä Helsingin ydinkeskustan EuroPark -halleihin. Näytöt on sijoitettu parhaille paikoille, huomiota herättävästi, mutta tyylikkäästi, tavoittamaan jatkuvasti liikkeellä olevan kohderyhmän.

Saatat tietää miltä ulkomainonta näyttää, mutta tiedätkö miltä se kuulostaa? Sehän kuulostaa mahtavalta! Näyttö voi kuiskata ohikulkijalle tai luoda tunnelmaa hissiä odotellessa. Näytöllä voi vaikuttaa suoraan ohikulkijan tunteisiin innostavasti.

“SeeSignagen asiantuntijoiden kanssa oli helppo toimia ja löysimme parhaat ratkaisut vaativaan ympäristöön. Asiakkaamme ovat hyvin kiinnostuneita tästä uutuudesta. Olen lopputulokseen hyvin tyytyväinen.”

  – Harri Karlsson, MediaMix

Verkkokauppa.com

Neljä jättimyymälää ympäri Suomen

Verkkokauppa.com halusi päivittää Digital Signage -kumppaninsa toimijaan, joka pystyy vastaamaan heidän tarpeisiinsa ja tuleviin kehityssuunnitelmiin.

Toimitimme Verkkokauppa.com:lle helppokäyttöisen SeeSignage mainos- ja infonäyttöratkaisun, jossa on suora integraatio verkkokaupan tuotetietoihin. Uusien tuotemainoksien luominen näytöille onnistuu kätevästi myymälässä suoraan viivakoodinlukijalla sekä etänä omalta työpisteeltä SeeSignage-pilvipalvelun avulla.

SeeSignagen Sync Play-ominaisuus mahdollistaa vaikuttavan ja sulavan sisällön esityksen, kun käytössä on useita näyttöjä. Sisällöt vaihtuvat näytöillä samanaikaisesti ja voidaan luoda vaikuttavia erikoissisältöjä, joissa elementit liikkuvat näytöstä toiseen.

“SeeSignage -ohjelmistoa on ollut helppo ja mukava käyttää. SeeSignagelle esitettiin kehitystoive ja saatiin tämä ominaisuus käyttöön jo parissa päivässä. Olemme erittäin tyytyväisiä nopeaan palveluun.”

– Roni Öberg, Technical Retail Designer at Verkkokauppa.com Oyj

Lumene

Kalustenäytöt

SeeSignagen hallintaohjelmiston ja mainosnäyttöjen ansiosta mahdollistettiin Lumene brandin uudistunut ilme Stockmannin tavarataloissa, Sokoksissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Mainosnäytöt luovat ainutlaatuista tunnelmaa Lumenen myymälöissä osana myymäläkalusteita. 

Ravintola Pallogrilli

Mainos- ja menunäytöt

Ravintola Pallogrillin moderni ja nykyaikainen ilme saavutettiin SeeSignagen mainos- ja infonäytöillä. Pallogrilli on ollut tyytyväinen SeeSignagen palveluun ja käyttöliittymään.

Lähiapteekit

Kampanjanäytöt

“SeeSignagen -ohjelmisto on soveltunut erinomaisesti ketjuhallintaan ja pystyn tekemään ennakkoon kuukausikampanjat kaikille apteekeille samanaikaisesti. SeeSignagen käyttöönottaminen on ollut vaivatonta niin SeeSignagen helppouden kuin koko projektin sujuvuuden takia.”

– Sirkku Kemppainen, Lähiapteekit toimitusjohtaja

Lähiapteekit -ketjun apteekkeja on ympäri Suomen etelärannikolta Lappiin saakka. Omistajia ovat yksityiset, itsenäiset apteekkarit. Lähiapteekit palvelee jäsenapteekkejaan ja tarjoaa markkinoinnillista tukea muun muassa julkaisemalla asiakaslehteä.

Digitaaliset näyttöpinnat lisääntyvät apteekeissa ja Lähiapteekit halusivat nykyaikaistaa markkinointikanavia mainosnäytöillä. Lähiapteekeille on tärkeää, että näyttöjen sisältöä on helppo hallita ketjutasolla ja kalenterinäkymässä.

Aluksi pilotoimme kolmessa eri Lähiapteekissa ketjuhallinnassa olevia kampanjanäyttöjä. Kehitimme kaksi erilaista näyttöratkaisua: kustomoitu näyttökotelo, joka oli mahdollista kiinnittää kalusteeseen ja kampanjanäyttö reseptipisteen läheisyyteen.

Onnistuneen pilotin jälkeen SeeSigange tarjosi Lähiapteekeille kokonaisvaltaisen avaimet käteen -palvelun näyttöjen hallintaan. Selvitimme kyselyiden ja kuvien avulla apteekkikohtaiset näyttöratkaisut. Tällä tavoin Lähiapteekit säästivät kokonaiskustannuksissa ja tarvittavat tiedot asennuksia varten saatiin ketterästi ilman, että jokaiseen apteekkiin olisi tehty paikan päällä katselmukset. Kartoitusten jälkeen kampanjanäyttöjä asennettiin onnistuneesti 32:een Lähiapteekkiin.

Sport Family

Mainosnäytöt

Sport Family Media käyttää SeeSignagea mainosnäyttöjen hallintaan ja mainostilan myymiseen liikuntapaikoilla ympäri Suomea. Mainosnäytöt liikuntapaikoilla mahdollistavat suuren yleisön tavoittamisen ja lisätuloja paikaillisille liikuntapaikoille ja urheiluseuroille. 

Moniin sijainteihin soveltuu erityisen hyvin mainosnäyttöpyloni, joka on helppo sijoittaa haluttuun paikkaan – töpseli vain kiinni seinään, näyttö on valmis käyttöön ja hakee sisällöt SeeSignagen pilvipalvelusta. Näytön mukana tulee tarvittaessa ammattitason 4G-modeemi, jolloin nettiin kytkeminen liikuntapaikoilla ei tuota ongelmia. 

“SeeSignage ominaisuudet mahdollistavat helppokäyttöisen mainosnäyttöjen hallinnan. Olemme tyytyväisiä ohjelmistoon ja sen kehitykseen. Esitimme toiveen hyödyllisestä ominaisuudesta mainosten hallintaan liittyen ja saatiin tämä käyttöön.”

Christian Leikkainen, Sport Family

K-Citymarket Jumbo

Mainosnäytöt, tuotenostot ja Sync Play-ominaisuus

K-Citymarket Jumbossa asiakas houkutellaan sisälle myymälään kymmenellä vaikuttavalla mainosnäytöllä, joissa sisältö vaihtuu samanaikaisesti SeeSignagen Sync Play-ominaisuuden avulla. Myymälän sisällä on myös useita eri mainosnäyttöjä, ravintolan linjastossa menunäyttöjä ja liha- ja kalatiskillä 2 kpl videotykkiä. Henkilökunnan omista tiloista löytyy taukotilanäyttö. Yhteensä näyttöjä myymälässä on 28 kpl.

KCM Jumbossa ollaan oltu tyytyväisiä SeeSignagen palveluun ja helppokäyttöiseen sisällön hallintaan. Mainosnäyttöjen sisällön päivitys onnistuu kätevästi valmiilla kaupan ilmeeseen sopivilla mainospohjilla ja kampanjat voidaan ajastaa etukäteen näytöille.

Porvoon Uusi Apteekki

Mainosnäytöt ja tuotenostot

Porvoon uudessa apteekkissa mainos- ja infonäytöillä informoidaan asiakasta muun muassa aukioloajoista, tarjouksista ja kampanjoista. Mainosnäytöt näyteikkunassa herättävät ohikulkijoiden huomion, lisäävät myyntiä ja luovat asiakkaalle positiivisen mielikuvan apteekista.

SeeSignagen monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat mm. apteekin ilmeeseen sopivat mainospohjat ja kampanjoiden etukäteen ajastuksen näytöille.

Pharma Fellows

Kustomoitu kampanjatyökalu ja tuotemainokset

Pharma Fellows ja SeeSignage ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2021 lähtien. SeeSigange on toteuttanut kustomoidun näyttökotelon kampanjahyllyyn ja tehnyt ohjelmistokehitystä kampanjatietojen keräämisen tehostamiseksi.

Pharma Fellows apteekeille toteutettiin kehitystyönä kampanjatyökalu, joka mahdollistaa kuukausikampanjoiden hallinnan SeeSignage-ohjelmistossa. Kehitystyötä varten tehtiin integraatio Apteekkariliiton TAKSA-tietokantaan, josta löytyvät resepti -ja itsehoitolääkkeiden tuotetiedot. Integraation avulla voidaan luoda automaattisesti mainoksia oikeilla kuva -ja tuotetiedoilla.

Pharma Fellows luo kuukausikampanjan, josta lähtee automaattisesti tieto jokaiseen apteekkiin, jonka jälkeen he lisäävät paikalliset hintatiedot kampanjatuotteille. Kampanjatuotteet ajastetaan ja näkyvät automaattisesti jokaisessa apteekin näytössä paikallisella hintatiedolla.

“Lähdimme yhdessä SeeSignagen kanssa kehittämään toimintaamme ja he tekivät kehitystyön, jonka avulla olemme tehostaneet kampanjatietojen keräämiseen liittyviä työvaiheita. Nykyään keräämme paikalliset hintatiedot suoraan SeeSignageen, josta myös mediakumppanimme saa tarvittavat tiedot Apteekki-lehden kustannukseen.”

Petri Kumlin, Skanssin apteekki

S-Market Grani

Hinta- ja mainosnäytöt 

S-Market Granissa on käytössä SeeSignagen hinta- ja mainosnäytöt. Hintanäytöt tekevät myymälästä raikkaan ja selkeän. Asiakkaiden on helppo lukea tuotetiedot näytöiltä. Hintanäytöt tehostavat myös myymälähenkilöstön tehokkuutta. Sisällön päivitys ja tuotteen lisääminen näytölle onnistuu kätevästi suoraan myymälähenkilökunnalla käytössä olevilla viivakoodinlukijoilla ja SeeSignage -sovelluksella. 

Myymälässä on myös mainosnäyttöjä kattotelineissä herättämässä asiakkaan huomiota ja luomassa hyvää fiilistä myymälästä. 

Alavus Ikkunat

Yrityksen sisäinen viestintä infonäytöillä

Alavus Ikkunat käyttää SeeSignagen infonäyttöjä yrityksen tehtaalla sisäisen viestinnän tehostamiseen. Infonäytöillä tiedotetaan henkilöstöä mm. yrityksen ajankohtaisista asioista ja hyödyllisistä ohjeista. Sisäisen viestinnän lisäksi yrityksellä on käytössä SeeSignagen mainosnäyttö näyteikkunassa. 

Tyytyväisiä asiakkaitamme