Miten lisätä asiakastyytyväisyyttä Digital Signagella?

Joutuvatko asiakkaasi keksimään itselleen tekemistä ollessaan jonossa tai odotustilassa?

Asiakkaat kokevat lähes poikkeuksetta odotusajan pidemmäksi kuin se todellisuudessa on ollut. Jonotus- ja odotusaika vähentää tutkitusti asiakastyytyväisyyttä [1]. Intuitiivinen valinta olisi lyhentää odotusaikaa, mutta se ei ole aina mahdollista lisäämättä resursseja merkittävästi.

Digital Signagella voidaan kuitenkin lyhentää koettua jonotusaikaa tarjoamalla mielenkiintoista sisältöä ja kiinnittämällä asiakkaan huomion muualle kuin itse odotteluun. Digital Signagen avulla koettu odotusaika saadaan lähemmäksi oikeasti odotteluun kulutettua aikaa. [1]

Digital Signagen liikkuvan sisällön huomioarvo on moninkertainen verrattuna staattiseen printtiin. Sen lisäksi, että lyhennät asiakkaan kokemaa jonotusaikaa, voit viestiä asiakkaalle esimerkiksi palveluitasi, arvojasi tai ajankohtaisia tietoja kuten säätä ja uutisia. Tämä lisää asiakkaan tietämystä yrityksestä ja parantaa jonotuskokemusta. Paremman kokemuksen vuoksi asiakas palaa todennäköisemmin.

Kirjoittaja
Juhana Palmunen

[1] Garaus, M. and Wagner, U., 2019. Let me entertain you–Increasing overall store satisfaction through digital signage in retail waiting areas. Journal of Retailing and Consumer Services, 47, pp.331-338.

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.