Granon ja SeeSignagen kumppanuus vahvistaa asiakaskokemusta myymälässä

marras 3, 2020

Grano ja SeeSignage ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla tehostetaan yritysten markkinointia sekä parannetaan myymäläilmettä ja asiakastyytyväisyyttä.

Uusia virikkeitä myymälässä vieraileville kuluttajille

Uusi kokonaisuus pitää myymälämiljöön ajan hermolla ja antaa kuluttajalle myymäläkokemuksen, joka tarjoaa jatkuvasti uusia virikkeitä. Virikkeet voivat olla esimerkiksi muuttuvia tunnelmia suurilla mielikuvanäyttöpinnoilla, tarjouksia tai uusia ideoita sekä juhlaan että arkeen. Yhteinen ratkaisu tekee kuluttajan vierailuista elämyksellisempiä ja tuo hänelle enemmän hyötyä.

Digitaaliset näyttöpinnat tehokkaampaan käyttöön

SeeSignage-pilvipalvelu tarjoaa yritysten käyttöön monipuolisia ominaisuuksia, joiden avulla digitaalisia näyttöpintoja pystyy hallitsemaan tehokkaasti. Infonäyttöjen sisältö on räätälöitävissä esimerkiksi ajankohdan, sijainnin ja säätilan mukaan. Infonäytöt integroituvat saumattomasti Granon Emmi-aineistopankkiin eli aineistot liikkuvat automaattisesti aineistopankista näytöille. Lisäksi asiointi helpottuu, koska yritys voi ostaa Digital Signage -näytöt ja palvelun yhdeltä luukulta, Granon yhteyshenkilöltä.

 

SeeSignage-pilvipalvelu on erityisen kyvykäs vähittäiskaupan puolella. Pilvipalvelu mahdollistaa erilaiset arkea helpottavat työkalut – esimerkiksi tuotetarjouksen voi nostaa näytölle lukemalla vain tuotteen viivakoodin.

SeeSignage ja Grano haluavat tarjota parasta käyttäjäkokemusta kaikille, olivatpa he ketjupäättäjiä, sisältöjensuunnittelijoita, myymälöiden työntekijöitä tai loppuasiakkaita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

SeeSignage on täyden palvelun näyttöviestintätalo. Tarjoamme oman pilvipalvelun sisällön hallintaan, asennuksen, sisällöntuotannon sekä ylläpidon. Visionamme on automatisoida näyttöviestintä ja tarjota parasta käyttäjäkokemusta kaikille palvelumme käyttäjille.

Grano on suomen johtava painoalan yritys. Grano tuottaa asiakkaan brändin ja viestisisällön perusteella koko tuotannon. Granon tehtävä on tehdä asiakas näkyväksi, tarjota ainutlaatuinen palvelukokemus ja toteuttaa mahdottomatkin viestintäideat kohdeyleisön kannalta olennaisiin kanaviin. Grano palvelee Suomessa 22 paikkakunnalla, valtakunnallisesti pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Lisätietoja
Juhana Palmunen
SeeSignage / Ideamarket Oy
Tel. +358 46 921 5000

Pertti Hänninen
Grano Oy
Tel. +358 40 770 5049

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.