Mainosnäytön hallinta viivakoodinlukijalla

helmi 16, 2021

SeeSignagen käsipääte eli PDA (Personal digital assistant) on tehokas työkalu myymälöiden nopeatahtiseen työskentelyyn. Viivakoodinlukijalla varustetulla käsipäätteellä (esim. Zebra) mainosnäytön hallinta on nopeaa ja yksinkertaista.

Oheisella videolla käydään läpi käsipäätteen perustoiminto eli tuotteen lisääminen näytölle. Ensin luetaan näytön viivakoodi ja sen jälkeen tuotteen viivakoodi. Valitaan myymälän ilmeeseen kustomoitu mainospohja ja tallennetaan soittolista. Kaikki tapahtuu vain muutamassa sekunnissa. Omaa graafista osaamista ei tarvitse, sillä meiltä löytyy talon sisältä alan ammattilaiset usean vuoden kokemuksella.

Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä

Pyrimme jatkuvasti kehittämään sovellusta ja tuomaan uusia ominaisuuksia asiakkaidemme tarpeisiin. Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut kehittää mahdollisimman helppokäyttöinen sovellus myymäläolosuhteisiin. Sovellus on käytössä jo kymmenissä eri myymälöissä ja se on saanut paljon positiivista palautetta. Kehitysehdotuksiin reagoidaan nopealla aikataululla, koska asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää.

Integraatiot

Meiltä löytyy valmiita integraatioita tuotetiedon hakuun, esimerkiksi uusimpana mainittakoon Pricer Plaza-integraatio, joka mahdollistaa myymälän kokonaisvaltaisen digitaalisen käyttökokemuksen myös elektronisilla hintalapuilla (ESL).

Mitä jos integraatio puuttuu?

Ensisijaisesti pyrimme toteuttamaan intragraation uuteen järjestelmään, koska se mahdollistaa asiakkaalle parhaan käyttökokemuksen esimerkiksi reaaliaikaisen hinnan päivityksen näytöllä. SeeSignage-pilvipalvelu on rakennettu moderneilla teknologioilla, jotka mahdollistavat nopean integroitumisen uusiin järjestelmiin. Esimerkiksi integraation toteuttaminen aiemmin mainittuun Pricer Plaza:an saatiin julkaistua käyttövalmiiksi parissa viikossa. Vanhemmilla teknologioilla vastaavan toteuttamiseen voi helposti mennä useampi kuukausi. 

Integraatiota ei kuitenkaan aina ole mahdollista toteuttaa. Asiakkaalla voi olla esimerkiksi käytössä vanhanaikainen järjestelmä, mikä ei mahdollista suoraa integraatiota ja tuotetiedon hakua. Se ei kuitenkaan ole ongelma. SeeSignage-pilvipalvelussa on myös helppokäyttöinen editori tuotetietojen syöttämiseen järjestelmään.

Mikael Linko

Mikael Linko

CTO

Kirjoittaja on SeeSignagen pääkehittäjä, tietotekniikan diplomi-insinööri ja kokenut ohjelmistoalan ammattilainen konsulttitaustalla.

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.