SeeSignagen tarina

helmi 21, 2019

SeeSignage aloitti vuonna 2014, kun perustajat huomasivat digitaalisten pintojen markkinapotentiaalin. Olemassa olevien ratkaisujen kömpelöt ja puutteelliset käyttöliittymät innostivat luomaan modernin ja helposti käytettävän ratkaisun digitaaliseen viestintään. Tavoitteenamme oli ennen kaikkea vähentää turhaa työtä, kuten printtien päivittäistä tulostamista. Lisäksi halusimme mahdollistaa monipuolisemman viestinnän hyödyntäen uusimpia innovaatioita.

Mahdollistamme näyttöviestinnän, jota on ilo hallita ja katsella. SeeSignagen ehdottomia etuja on ketterä tiimi, alan parhaat käytännöt ja kaikki osaaminen saman katon alla. SeeSignage on alusta loppuun itse rakennettu ohjelmisto, jonka päivitys onnistuu ketterästi. Tavoitteemme on tuottaa paras käyttökokemus laadusta tinkimättä.

Parhaan käyttökokemuksen lisäksi tavoitteemme on tehdä näyttöviestintää jota ei tarvitse itse hallita. Pyrimme maksimoimaan automatisoinnin, jotta asiakkaillemme jää enemmän aikaa ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.

Haluamme olla mukana modernisoimassa yrityksesi digitaalista viestintää. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. 😎

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.