Julkiset tilat ja palvelukeskukset

Julkisissa tiloissa on tärkeää johdattaa tehokkaasti ihmisiä viestinnän keinoin oikeisiin palveluihin ja oikeisiin paikkoihin. Näytöillä voidaan myös viestiä ajankohtaisia asioita keskitetysti laajemmin tai paikallisesti operatiivisia asioita. Yksi järjestelmä, monta käyttötarkoitusta.

Julkisissa tiloissa on tärkeää viestiä paikkaan ensimmäistä kertaa tuleville, mitä tehdä seuraavaksi. Ohjaavat viestit voivat olla pitkäaikaisia ja pysyviä, mutta näytöille voidaan ketterästi ja helposti muutamalla napinpainalluksella luoda uusia ajankohtaisia viestejä.

 

Julkisissa tiloissa on paljon työntekijöitä, joille on tärkeää viestiä ajankohtaisista asioista. Viestintä voidaan hoitaa etänä taukotilan näytölle. Ilmoitustaulutoiminnnon avulla voit helposti lisätä valmista materiaalia tai kirjoittamalla viestin selaimessa. Näytölle voidaan lisätä vaikka työvuorolistat.

 

Ratkaisut

Toteemit ja trumpetit

Siirrettävillä toteemeilla voidaan viedä näytöt sinne missä kampanja on. Näytölle voidaan lukea uusi tuote käsipäätteellä vain lukemalla viivakoodi näytöstä ja tuotteesta. Helppoa ja vaivatonta.

Infonäyttö

Infonäytön voi asentaa paikalle, jossa halutaan näytön vaikuttavan ihmisiin. Liiketiloissa ja niiden läheisyydessä infonäytöllä voidaan vetää asiakkaiden huomiota liikkeen tarjontaan ja astumaan tilaan sisään. Tilassa infonäyttö voi luoda tunnelmaa, tarjota lisää informaatiota katselijalle, esimerkiksi opastamalla kohti asiakkaan haluamia palveluita tai herättämällä kiinnostusta uusia palveluita tai tuotteita kohtaan.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

9 + 7 =

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki