Infonäyttö

SeeSignagen infonäyttöratkaisut ovat laadukkaita, helppokäyttöisiä ja herättävät asiakkaiden huomion.

Laadukkaat infonäytöt

Ammattikäyttöön tarkoitetut näytöt toistavat tarvittaessa sisältöä vuorokauden ympäri eivätkä kuumene tai pala puhki vaativissa olosuhteissa. Näytöt sisältävät vähintään 3 vuoden On-Site takuun. Meiltä saat infonäytöt sisäisellä tai ulkoisella toistimella.

 

Helppokäyttöinen hallinta

SeeSignage hallinta on kotimainen selaimella käytettävä pilvipalvelu näyttöjen sisällönhallintaan.  Palveluun kuuluu helppokäyttöinen käyttöliittymä, tekninen tuki sekä päivitykset. Hallinnassa on monipuoliset ominaisuudet ja uusia ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Opastus

Infonäytöillä voidaan opastaa asiakkaita ja hallita ihmisten kulkua tiloissa. Oikea viesti oikeassa paikassa oikeaan aikaan auttaa asiakkaita elämyksellisempään asiointikokemukseen.

 

Dynaaminen sisältö

Infonäytöillä voidaan näyttää tilanteen mukaan vaihtuvaa sisältöä. Näytöillä voidaan esimerkiksi markkinoida tuotteita sään mukaan. Mikä olisikaan parempaa, kuin muistuttaa sateen sattuessa hankkimaan sateenvarjon tai kesähelteillä ostamaan purkin aurinkorasvaa.

 

Yritykselle sopivat telineratkaisut 

Meiltä saat toimivat telineratkaisut infonäytöille sisä- ja ulkokäyttöön. Toteutamme yrityksellesi räätölöidyn brändiin sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.  

 

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki