Infonäyttö – Tehokasta viestintää

SeeSignagen infonäyttöratkaisut ovat laadukkaita, helppokäyttöisiä ja herättävät asiakkaiden huomion. Voit käyttää infonäyttöä kaikkiin viestintä- ja mainontatarpeisiin.

Miksi valita SeeSignagen infonäyttö?

Helppokäyttöinen pilvipalvelu

SeeSignagen helppokäyttöisellä sisällönhallinnalla lisäät ja ajastat vaivattomasti uutta sisältöä infonäytöille.

Operatiivinen tehokkuus

Uusi sisältö infonäytölle käden käänteessä. Valmiit yrityksen ilmeeseen sopivat infosivupohjat ja monipuoliset ominaisuudet.

Jatkuva kehitys

Tekninen osaaminen ja sovelluksen jatkuva kehitys on meille ylpeyden aihe. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat infonäytöistä parhaan mahdollisen hyödyn.

Luotettava asiakastuki

Alan parhaat asiantuntijat ovat käytettävissäsi puhelimitse, chatilla ja sähköpostitse.

Valitse näyttö ja pyydä tarjous!

Kaikkiin näyttöratkaisuihin sisältyy vähintään 3 vuoden On-Site -takuu ja SeeSignagen ohjelmisto näytön sisällön hallintaan. Valitse näyttö tarjouspyyntöön tai ota meihin yhteyttä niin valitaan yrityksellesi paras ratkaisu infonäyttöviestintään.

Infonäytön hyödyt liiketoiminnassa

Nopea hallinta

SeeSignagen ohjelmistolla infonäytön sisällön hallinta on helppoa ja nopeaa. Tuotteen lisääminen näytölle onnistuu etänä tietokoneella ja puhelimella tai paikan päällä viivakoodinlukijalla.

Lisää myyntiä tuotenostoilla

Valmiit yrityksen ilmeeseen sopivat tuotepohjat ja oikean sisällön esittäminen oikeaan aikaan vauhdittaa myyntiä.  SeeSignagella on helppo ajastaa ja luoda uusia tuotenostoja näytöille.

Luo asiakkaalle positiivinen mielikuva

Infonäytöllä informoit asiakasta, lisäät viihtyvyyttä ja luot positiivisen mielikuvan yrityksestäsi.

Houkuttele ohikulkija sisälle liikkeeseen

Valovoimainen infonäyttö herättää asiakkaan huomioin tummaa mainoskylttiä paremmin ja näkyy pidemmälle.

Tienaa myymällä mainostilaa

Mainosnäyttöjen hankintakustannuksia voi kääntää tuotoksi myymällä mainostilaa brändeille ja mainostajille. 

Infonäyttö tiedotusvälineenä 

Kustannustehokkaampaa viestintää

Infonäyttö tavoittaa ohikulkevat ihmiset helposti ja mahdollistaa aiempaa realiaikaisemman viestinnän. Näytöllä näkyviä tiedotteita on helppoa ja nopeaa päivittää etänä.

Tiedon esittäminen ja jakaminen

SeeSignagen helppokäyttöinen infosivu-editori mahdollistaa monipuolisen sisällön luomisen infonäytöille. Näytöillä voi esittää tiedotteiden lisäksi mm. bussiaikatauluja, uutisia ja päivän säätietoja. 

SeeSignagen ominaisuudet

Editykselliset ominaisuudet mainos- ja infonäyttöjen hallintaan.

Sisällönhallinta

SeeSignagen helppokäyttöisellä sisällönhallinnalla lisäät ja ajastat vaivattomasti uutta sisältöä näytöille. Sisältöä voivat olla esimerkiksi kuvat, video, tuotenostot ja infosivut. Sisällönhallinta toimii hyvin etänä tietokoneen ja puhelimen selaimella. Palveluun kuuluu käyttöliittymä, tekninen tuki ja päivitykset.

Valmiit tuotepohjat

Valmiit yrityksen ilmeeseen sopivat tuotepohjat ovat helppo tapa luoda uusia mainoksia. Tuotepohjalla uuden mainoksen luominen onnistuu sekunteissa ja mainoksien ulkoasu pysyy yhteinäisenä. 

Graafinen sisältöeditori

Helppokäyttöinen graafinen editori sisällön luomiseen info- ja mainosnäytöille. Voit luoda esimerkiksi tuotemainoksia tai omia infosivuja suoraan SeeSignagen käyttöliittymästä. Editorista löytyy myös monipuolinen tuki erilaisille widgeteille kuten esim. säätila, RSS-feed, taulukko, Facebook/Instagram-feed ja paljon muuta. 

Avaimet käteen -palvelu

Kartoitus

Suunnittelemme ja toteutamme myymäläkonseptin yhdessä kanssasi.

Myymäläilme

Suunnittelemme myymälän ilmeeseen sopivat mainospohjat ja luomme uusia pohjia tarpeiden mukaan.

Tuki

Alan parhaat asiantuntijat ovat käytettävissäsi puhelimitse, chatilla ja sähköpostitse.