Paras infonäyttöratkaisu myymälään

touko 18, 2020

Rautainen kehitystiimimme luo jatkuvasti uusia ominaisuuksia SeeSignage-pilvipalveluun helpottamaan myymälähenkilökunnan arkea. Pilvipalvelu mahdollistaa sisällön hallinnan myymäläolosuhteissa nopeasti paikan päällä viivakoodinlukijalla tai etänä Web-selaimella. Oheisessa videossa paperiset hintalaput on korvattu digitaalisilla näytöillä.

Miksi SeeSignage ja digitaaliset hintalaput?

  • Operatiivinen tehokkuus: Tuote näytölle käden käänteessä viivakoodinlukijalla. Oma erityisesti vähittäiskauppaan suunniteltu sovellus näytön hallintaan.
  • Käytön helppous: Pilvipalvelu on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja sisältää mm. chat-yhteyden asiakaspalveluun. 
  • Erinomainen asiakaskokemus: Hyvin suunniteltu tuotepohja herättää asiakkaan huomion ja lisää tuotteen informaatioarvoa.  
  • Jatkuva kehitys: SeeSignagen kehitystiimi pyrkii jatkuvasti luomaan uusia päivityksiä ja kehittämään sovellusta entistä paremmaksi käyttäjille.

Näytöllä tuoteinformaatio on selkeästi esillä ja asiakasystävällisempi verrattuna paperiseen printtiin.

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.