Tuoteryhmänäyttö on kustannustehokas tapa markkinoida

touko 5, 2020

Perinteiset hintalaput ovat välttämättömiä, mutta niiden luoma huomioarvo on pieni verrattuna digitaalisiin näyttöihin. SeeSignagen tuoteryhmänäyttö on kustannustehokas ratkaisu asiakastyytyväisyyden ja myynnin lisäämiseen. Näytöillä voidaan viestiä tehokkaasti tuoteryhmän tuotteista ja nostaa esiin esimerkiksi tarjouksia, kampanjoita tai uutuustuotteita. Tuotteet vaihtuvat näytöllä automaattisesti ja tarvittaessa tuotetiedot voidaan hakea vaivattomasti integroitumalla kassajärjestelmään tai verkkokauppaan.

Kustannustehokas Digital Signage -näyttö 

Samsung QB13R ammattikäyttöön tarkoitettu LED-näyttö sopii hyvin tuoteryhmänäytöksi. Näyttö on kevyt ja helposti integroitavissa kaupan hyllyihin tai esim. pakastealtaaseen. Näytössä on sisäänasennettuna helppokäyttöinen SeeSignage-pilvipalvelu eikä näyttö tarvitse erikseen ulkoista toistinta. Ulkoisiin toistimiin verrattuna SeeSignage-yhteensopivissa näytöissä on vähemmän rikkoutuvia osia ja kokonaisuus on toimintavarma.

Näytön ja mainonnan kustannus

Samsung QB13R näytön esimerkkikustannuksena 5 vuoden sopimuksella voidaan käyttää suuntaa antavaa 0,19 €/pv kustannusta. Kustannus ei sisällä telinettä tai palvelumaksua, mutta se antaa tietoa päiväkohtaisesta kustannustasosta. 

Mikäli ajatellaan, että kaupassa kävisi päivittäin 1000 tuoteryhmänäytön ohi kävelevää asiakasta saataisiin yksittäisen impression eli mainoksen näyttökerran kustannukseksi minimaalinen 0,00019 €. Jos esim. 7 % näyttökerroista johtaisi konversioon eli myönteisen ostopäätöksen tekemiseen saataisiin voitoksi 1 € tuotekatteella jopa 70 € per näyttö päivässä. Huom. tämä on vain teoreettista pohdintaa, mutta kertoo pienistä kustannuksista suuriin hyötyihin nähden.

Toki on hyvä muistaa, että konversioiden toteutumiseen vaikuttaa monta eri asiaa kuten näytön sijainti, markkinointimateriaali, ajastus ja kohdennus. On tärkeää, että näytöillä näkyvä materiaali on asiakkaille mielekästä eikä häiritsevää. Olemme asiakkaidemme tukena ja autamme parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.