Näyttöjen hallinta viivakoodinlukijalla

syys 12, 2019

SeeSignage on DS-hintanäyttöjen edelläkävijä sekä suunnannäyttäjä Suomessa. Toimme ensimmäisenä HeVi-näytöt kauppoihin jo 2015 ja luomme jatkuvasti uusia konsepteja myymälöihin. Samalla kilpailijat yrittävät pysyä meidän perässä.

Uudella SeeSignage viivakoodinlukijalla hinta- ja tuotenäyttöjen sisällön hallinta onnistuu käden käänteessä. Sisältö päivittyy näytöille reaaliajassa parhaimmillaan alle sekunnissa. Oheisesta videosta voit katsoa, kuinka näytön sisällön päivitys onnistuu lukemalla näytön sekä tuotteen viivakoodit.

Miksi SeeSignage DS-hintanäytöt?

  • Näyttöjen sisällön tai tuotteen päivittäminen onnistuu helposti viivakoodinlukijalla varustetulla käsipäätteellä, kannettavalla, tabletilla tai puhelimella. Mahdollisuus myös päivittää näyttöjen sisältöä etänä suoraan Web-selaimella. 
  • Näytön ja tuotteen viivakoodin lukeminen riittää tuotteen lisäämiseen näytölle.
  • Tuoteinformaatio on mahdollista hakea kassajärjestelmistä automaattisesti.
  • Samoilla näytöillä toimii myös kaikki muut SeeSignagen ominaisuudet, kuten esimerkiksi soittolistat, ajastukset ja säätilaehdot.
  • Kilpailijoitaan ketterämpi sovelluksen kehitys. Kehitämme jatkuvasti lisää uusia ominaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan.
  • Mahdollistamme suoran tuen ilman ylimääräisiä välikäsiä ja pitkiä odotusaikoja.
  • Käyttöliittymä tukee suomen ja englannin kieltä.

SeeSignagen hintanäyttöjen valmiit mallipohjat ovat helposti muokattavisssa ja suunnitellaan asiakkaiden ilmeeseen sopiviksi. Oheisessa kuvassa verrataan SeeSignagen vihannesosaston mallipohjaa erään kilpailijan ratkaisuun.

Sulava animaatio tuotteen kuvassa ja selkeä mallipohja herättävät asiakkaan kiinnostuksen.

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.