DS Terveiset ALSO Exposta

syys 30, 2019

SeeSignage:n Petri kävi tutustumassa Suomen suurimman IT- ja kulutuselektroniikka-alan ammattilaisille suunnatun tapahtuman ALSO Expon Digital Signage (DS) tarjontaan. Tapahtumassa oli esillä mm. LGn ja Samsungin uutuuksia. 

Uusista tuotteista mieleen jäivät eritysesti Samsungin kaksipuolinen ikkunanäyttö ja LGn uusi Ultra-Stretch näyttö sekä erittäin ohut OLED-näyttö.

  Samsungin OM46N-D kaksipuolinen ikkunanäyttö on valoteholtaan vaikuttava jopa 3000/NIT ulospäin ja 1000/NIT sisäänpäin. Valotehon ansiosta mainokset näkyvät hyvin ulko- ja sisätiloissa myös auringonpaisteessa. Erityisen hienoa näytössä on sen ohut ja tyylikäs rakenne. Näyttö on alle 7 cm paksu ja asennuksessa käytetään SMS:n kotelointia, millä näytöstä saadaan normaalia kevyempi ja vähemmän tilaa vievä. 

  LGn 88BH7F-B 88 tuuman Ultra Strech Display oli EXPOjen katseenvangitsija. Yli kahden metrin korkuinen ja 60 cm levyinen näyttö näyttää hyvältä pylvääseen pystyyn asennettuna tai vaihtoehtoisesti vaakatasossa katon reunassa. Sopii erittäin hyvin minkä tahansa yrityksen lippulaivamyymälään.

  LGn 55EJ5E-B 55 tuuman OLED DS-näyttö yllätti erittäin ohuella rakenteellaan. Näyttö on vain 4,9 mm paksu eli se on jopa normaaleja johtoja ohuempi. Itse OLED näyttö myös näyttää mustan värin aidosti mustana kontrastin lähennellessä täydellisyyttä. OLED tekniikan mahdollistaa myös laajan katselukulman eikä esim. mainoksia pääse vahingossakaan missaamaan.

  Ota meihin yhteyttä ja tilaa ilmainen konsultointi. SeeSignage on Digital Signagen edelläkävijä ja meiltä löydät uusimmat saatavilla olevat DS-ratkaisut tarpeeseen kuin tarpeeseen.

  Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

  Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.