Kauppakeskukset

Kauppakeskuksissa yksittäiset myymälät haluavat mainostaa näytöillä. Kauppakeskuksissa tarvitaan erilaista opastusta. Suurempaa kuvaa ja tunnelmaa kannattaa luoda video- ja LED-seinillä.

Kauppakeskuksissa operoivat myymälät sekä esimerkiksi eri brändit, voivat lisätä näkyvyyttään ajamalla sisältöä eri puolilla kauppakeskusta sijaitseviin näyttöihin. Näytöt voivat olla joko toisiinsa linkitettyjä ja toimia synkronoidusti tai toimia toisistaan erillisinä viestintäpintoina. Asiakkaat arvostavat ajantasaista ja relevanttia tietoa. Kysy meiltä, miten voit hyödyntää ratkaisuamme vuokralaisena tai kauppakeskuksen pitäjänä.

Kauppakeskusvuokralaisena voit hankkia pylonin tai omista tiloista ulospäin suunnatun näytön. Näytöllä saat lisähuomiota liikkeellesi ja saat houkuteltua asiakkaita liikkeeseen tutustumaan tarjontaasi tarkemmin. Voit näyttää näytöllä tunnelmasisältöä ja tuotetietoa. Molemmat viestit ovat tärkeitä ja aktivoivat eri yleisöä. Tunnelmasisältö vahvistaa brändiä ja informaation esittäminen vetoaa asiakkaan tekemään järkiperäisiä päätöksiä. Näytöt auttavat luomaan positiivista mielikuvaa yleisölle.

 

Ratkaisut

LED-seinät

LED-seinällä on mahdollista rakentaa suuria ja näkyviä pintoja suurille määrille asiakkaita. Mikäli sinulla on kauppapaikka tai palsta näkyvällä paikalla, kannattaa siihen ehdottomasti asentaa LED-seinä ja alkaa myydä mainostilaa. Voit käyttää mainostilaa myös omaan viestintään ja mainontaan.

Videoseinät

Videoseinällä voidaan rakentaa kirkkaita ja näkyviä pintoja esimerkiksi näyttämään ulkoikkunan läpi suurempaa mainospintaa. Videoseinä voidaan myös koteloida säänkestäväksi, jolloin saadaan näyttävä pinta katutasolle.

Toteemit ja trumpetit

Siirrettävillä toteemeilla voidaan viedä näytöt sinne missä kampanja on. Näytölle voidaan lukea uusi tuote käsipäätteellä vain lukemalla viivakoodi näytöstä ja tuotteesta. Helppoa ja vaivatonta.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

6 + 2 =

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki