Kalan ja lihan alkuperä selkeästi esille infonäytöillä

SeeSignagen edistyksellinen infonäyttöjen hallintajärjestelmä mahdollistaa kalan ja lihan alkuperämerkintöjen päivittämisen infonäytöille saumattomasti tuotelista-työkalun avulla. Tämä mahdollisuus tarjoaa yrityksille kaksi keskeistä etua. Ensinnäkin, se vahvistaa asiakaskokemusta tarjoamalla kuluttajille avoimuutta ja selkeyttä tuotteen alkuperästä. Toiseksi, SeeSignagen ratkaisut auttavat yrityksiä varmistamaan, että ne noudattavat Suomen tiukkaa elintarvikkeiden merkintälainsäädäntöä.

Mainosnäyttö käytävän varressa

Suomen laki ja kalavalmisteen alkuperän ilmoittamimen

Mikäli et ole vielä tietoinen, Suomen laki vaatii, että jos Suomessa valmistetussa kalavalmisteessa on käytetty maahantuotua kalaa, tuotteen alkuperämaa tai -alue on ilmoitettava selkeästi. (Ks. liite.) Infonäytöt ovat loistava tapa tähän tarkoitukseen.

Infonäytöt parantavat asiakaskokemusta

SeeSignagen infonäytöt eivät ole ainoastaan tehokkaita tiedonvälityskanavia, vaan ne on suunniteltu myös esteettisesti miellyttäviksi ja monipuolisiksi sijoituspaikoiltaan. Olipa kyseessä päivittäistavarakaupan kala- tai lihatiski tai muu myyntipiste, seinätelineellä sijoitetut infonäytöt parantavat asiakaskokemusta ja tehostavat tuotetiedon esittämistä.

Mainosnäyttö käytävän varressa

Miksi tyytyä perinteiseen, kun voit yhdistää lainsäädännön noudattamisen ja huippuluokan asiakaskokemuksen? Tulevaisuuden kaupankäynti on digitaalista ja läpinäkyvää. Älä jää jälkeen; ota seuraava askel nyt SeeSignagen infonäytöillä.

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.