Huoltoasemat

Lorem ipsum.

 

Tehosta toimintaasi älykkäillä näytöillä

Kassanäyttö

Ravintoloiden tiskillä näytöillä voidaan viestiä asiakkaille päiväsaikaan automaattisesti lounaslistaa ja myöhemmin illalla esimerkiksi tarjouksia. Näytöt luovat tunnelmaa ja asiakas saa ideoita, mitä tilata seuraavaksi.

Helppokäyttöinen hallinta

Kiertäviä lounaslistoja on helppo hallita SeeSignagella ja sisällön ajastaminen on vaivatonta. Lounasaikojen ulkopuolella näytöillä voi pyörittää myös muuta sisältöä ja ajastaa esimerkiksi säätilan mukaan. Lue lisää hallinnan ominaisuuksista.

 

Monipuoliset näyttö- ja telineratkaisut ravintolaan

A-teline liikkuu kätevästi pyörillä ja sen voi helposti rullata käytävälle ravintolan auetessa. Näytöllä parannat mielikuvia ravintolasta ja tarjoat tarkempaa tietoa valikoimasta innostavasti.

Mielenkiintoinen sisältö kiinnittää asiakkaan huomion.

Ratkaisut

Videoseinät

Videoseinällä voidaan rakentaa kirkkaita ja näkyviä pintoja esimerkiksi näyttämään ulkoikkunan läpi suurempaa mainospintaa. Videoseinä voidaan myös koteloida säänkestäväksi, jolloin saadaan näyttävä pinta katutasolle.

Mainosnäyttö

Mainosnäytöllä mainostat tuotteita ja luot mielikuvia yrityksesi tiloissa.

Näyteikkunanäytöt

Näyteikkunanäytöillä voit kilpailla kesäauringon kanssa ohikulkijoiden huomiosta. Jopa 4000 nit valoteholla varustetut näytöt näkyvät myös täydessä auringonpaisteessa. Näytöt osaavat myös himmentää itsensä kun aurinko ei paista.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

11 + 11 =

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki