DS-hintanäyttö

DS-hintanäytöt soveltuvat erityisesti myymälään ja tuoteinformaation esittämiseen raikkaalla ja uudella tavalla. Hintanäytöt esittävät tuotekatalogisi tai muun datan näytöllä automaattisesti ja päivittyy näytöille kun tiedot päivittyvät. 

Hyviä esimerkkejä DS-hintanäyttöjen käytöstä ovat HeVi-osastot, palvelutiskit, tuotenostot tai mitkä tahansa näytöt, joilla halutaan näyttää tuoteinformaatiota.

SeeSignage viivakoodinlukijalla hallitset laadukkaita ammattinäyttöjä helposti myymäläolosuhteissa. Sisältö päivittyy näytöille reaaliajassa ja tuotteiden lisääminen näytölle onnistuu käden käänteessä näytön ja tuotteen viivakoodin skannaamalla. Järjestelmä on kotimainen, SeeSignagen itse kehittämä ja hyödyntää uusimpia teknologioita. 

Näytön sisällön ilme on mahdollista muokata esimerkiksi myymälän tai ketjun omaan ilmeeseen sopivaksi. Sisältöä on myös mahdollista elävöittää animaatioilla ja asiakkaan kiinnostusta herättää esimerkiksi “tarjous” tai “luomu” tagein.

Tässä muutama syy, miksi valita SeeSignage

  • Näyttöjen sisällön tai tuotteen päivittäminen onnistuu helposti viivakoodinlukijalla varustetulla käsipäätteellä, kannettavalla, tabletilla tai puhelimella. Mahdollisuus myös päivittää näyttöjen sisältöä etänä suoraan Web-selaimella. 
  • Näytön ja tuotteen viivakoodin lukeminen riittää tuotteen lisäämiseen näytölle.
  • Tuoteinformaatio on mahdollista hakea kassajärjestelmistä automaattisesti.
  • Samoilla näytöillä toimii myös kaikki muut SeeSignagen ominaisuudet, kuten esimerkiksi soittolistat, ajastukset ja säätilaehdot.
  • Käyttöliittymä tukee suomen ja englannin kieltä.
  • Kehitämme SeeSignageen jatkuvasti lisää uusia ominaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan.
  • Mahdollistamme suoran tuen ilman ylimääräisiä välikäsiä ja pitkiä odotusaikoja.

Pyydä meiltä tarjous:

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

7 + 10 =

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki