Verkkokauppa.com valitsi SeeSignagen Digital Signage -kumppanikseen!

syys 2, 2021

Olemme toimittaneet Verkkokauppa.comille helppokäyttöisen SeeSignage mainos- ja infonäyttöratkaisun suoralla integraatiolla verkkokaupan tuotetietoihin. Uusien tuotemainoksien luominen näytöille onnistuu kätevästi myymäläolosuhteissa suoraan viivakoodinlukijalla sekä etänä omalta työpisteeltä SeeSignage-pilvipalvelun avulla.

Verkkokauppa.comille on alusta alkaen ollut tärkeää päästä vaikuttamaan jatkuvasti kehittyvän SeeSignagen uusiin ominaisuuksiin. Kehitysehdotuksia on ollut ilo seurata ja toteuttaa, koska asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää ja tavoitteenamme on kehittää markkinoiden parasta mainos- ja infonäyttöjärjestelmää.

“SeeSignage -ohjelmistoa on ollut helppo ja mukava käyttää. SeeSignagelle esitettiin kehitystoive ja saatiin tämä ominaisuus käyttöön jo parissa päivässä. Olemme erittäin tyytyväisiä nopeaan palveluun.” – Roni Öberg, Technical Retail Designer at Verkkokauppa.com Oyj

Esimerkkejä ominaisuuksista

Integraatio tuotetietoihin

SeeSignagen ja Verkkokauppa.com integraation avulla näyttöjen tuotetiedot haetaan suoraan verkkokaupasta ja tuotemainokset pysyvät aina ajan tasalla.

Viivakoodinlukija

Viivakoodinlukijalla varustetulla käsipäätteellä (esim. Zebra) mainosnäytön hallinta on nopeaa ja yksinkertaista. Ensin luetaan näytön viivakoodi ja sen jälkeen tuotteen viivakoodi. Valitaan mainospohja ja tallennetaan soittolista. Uusi mainos luodaan näytölle vain muutamassa sekunnissa. Lue tästä lisää mainosnäytön hallinnasta viivakoodinlukijalla.

Sisällön prosenttiosuus

Verkkokauppa.comille on tärkeää nähdä sisällön (esim. tuotemainoksen) prosenttiosuus soittolistalla etukäteen. Näin voidaan varmistua sisältöjen keskenäisestä tasapainosta ja taata sisällöille haluttu näkyvyys. Tämä ominaisuus toimitettiin ideasta tuotantoon parissa päivässä.

Synkronoitu sisältö

Verkkokauppa.comilla on tarve luoda vaikuttavaa sisältöä, jossa näyttöjen sisältö vaihtuu samanaikaisesti eli synkronoidusti. SeeSignagen Sync Play-ominaisuus mahdollistaa vaikuttavan ja sulavan sisällön esityksen kun käytössä on useita näyttöjä. Sisällöt vaihtuvat näytöillä samanaikaisesti ja voidaan luoda vaikuttavia erikoissisältöjä, joissa elementit liikkuvat näytöstä toiseen.

[instagram-feed]