Display by Samsung esitteli näyttöjen tulevaisuutta

Samsung järjestää vuosittain tapahtuman johon kumppanit kutsutaan kuulemaan tulevaisuuden suunnitelmista. Pääsimme käymään Samsungin toimiston Kistan showroomissa sekä Tukholman ydinkeskustassa sijaitsevassa Space -tapahtumatilassa, joka oli täynnä Samsungin LED-seiniä sisäänkäynnistä, Avicii Experienceen ja auditorioon. Muissa tiloissa olevien kymmenien LED-seinien lisäksi tilan kruunasi auditorion 20 metriä leveä ja 5 metriä leveä LED-seinä.

Samsung esitteli omia tuotelinjojaan jotka pyrkivät kulkemaan askeleen edellä markkinoita. Samsung pyrkii tuotteistamaan ratkaisut entistä helpommiksi asentaa, huoltaa ja hallita. Yhtenä suurena teemana on energiatehokkuus ja Samsungin toiminnassa uusiutuva energia.

Pääsimme tutustumaan rennommassa ympäristössä Samsungin asiantuntijoihin, Samsungin tukkukumppaneihin kuin omiin kilpailijoihin.

Jos suunta on Tukholmaan, niin voin suositella lämpimästi Spacessa sijaitsevaa Avicii Experienceä, joka on mukaansa tempaava näyttely artistista Avicii ja henkilöstä Tim Berling artistinimen takana. Näyttelyssä on hyödynnetty suuresti Samsungin LED-seiniä.

Lopuksi muutamia kuvia Samsungin, Ruotsin,  Kistan showroomista:

Led walls in Samsung Kista showroom
LED-seiniä Kistan showroomissa
Samsung 8K QP98
Samsungin 8K QP98-näyttö esimerkiksi valvomokäyttöön
Samsung three display menu installation
Samsung kolmen näytön menu

Nosta asiakaskokemus uudelle tasolle infonäytöillä!

Paranna yrityksesi viestintää ja näkyvyyttä helppokäyttöisillä SeeSignagen infonäytöillä. Ole askeleen edellä kilpailijoitasi.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

7 + 7 =

SEURAA MEITÄ SOMESSA

TEKNINEN TUKI & ASIAKASPALVELU

Ma-Pe 09.00 – 16.00
+358 10 5047 388
support@seesignage.com

MYYNTI

+358 10 504 7380
myynti@seesignage.com

YHTEYSTIEDOT

Ideamarket Oy
Valimotie 17
00380 Helsinki