Helsingin Herttoniemessä sijaitseva vuoden 2014 parhaaksi K-Supermarketiksi valittu K-Supermarket Hertta päätti rohkeasti lähteä uudistamaan hedelmä ja vihannesosastoa sekä juustotiskiä digitaalisin näytöin.

Toimitimme Hertan hedelmä- ja vihannesosastolle yhteensä 27 näyttöä HeVi (Hedelmät- ja vihannekset) -osastolle sekä juustotiskille. HeVi-osastolle asennettiin kuusi kappaletta neljän 22″ SeeSignage DS -näytön kokonaisuuksia. Nämä näytöt toimivat hintainformaation esittämiseen. Lisäksi toimitimme juustotiskille 3 kpl 46″ SeeSignage DS -näyttöjä mielikuvamarkkinointiin.

Liikkeemme tavoite on elää jatkuvasti ajan hermolla. Hyödynnämme uudistumisessa uusinta tekniikkaa. Asiakkaat ja henkilöstö kohtaavat asioita uudella, nykyaikaisella ja helpolla tavalla.

Asiakkaille selkeä digitaalinen hintainformaatio on erittäin tärkeä palvelu, sillä tarjoukset tulevat oikeasti esiin ja saavat asiakkaan huomion. Henkilöstölle rutiinien helpottuminen tuo lisää tehokkuutta ja voivat keskittyä oleelliseen. SeeSignagen käyttö on henkilöstön mielestä mukavaa ja nopeaa.

Sijoitus on jo nyt kannattava, mutta joissain tuoteryhmissä tehoa parantaa, kun tuotetieto saadaan suoraan siirtymään kassajärjestelmästä näytölle.

Tämä on varmasti kaupanalan tulevaisuus.

Markus Ranne

Kauppias, K-Supermarket Hertta